Mainos

Kimmo Elomaa: Uutisointi teki minusta Cannonballin kunniajäsenen

Kimmo Elomaa myöntää olevansa Cannonball-moottoripyöräkerhon kunniajäsen. Hän kuitenkin kiistää tietävänsä mitään kerhon tai sen jäsenten tekemisistä.

– Saan pukea päälle heidän vetimensä, jos haluan. Minulla ei ole avainta heidän kerhotiloihinsa, ei äänivaltaa heidän asioissaan, enkä tiedä heidän asioistaan mitään, kertoo Elomaa STT:lle.

Elomaan mukaan Cannonball pyysi hänet kunniajäseneksi sen jälkeen, kun muun muassa STT julkaisi uutisen hänen yhteyksistään kerhoon.

Elomaa kertoo, ettei kunniajäsenyydestään huolimatta ole juurikaan tekemisissä kerholaisten kanssa. Kerhon Länsi-Suomen presidentti käy hänen kanssaan samalla punttisalilla. Miehet eivät kuitenkaan edes harjoittele yhdessä.

– Olen syntynyt moottoripyöräperheeseen. Tämä ei ole mikään vanhan miehen hairahdus.

Forssa-Loimaan käräjäoikeus ja sittemmin Turun hovioikeus ovat arvioineet Turun jengin järjestäytyneeksi rikollisryhmäksi.

– Minulla ei ole mitään tietoa siitä, millä he elättävät itsensä, Elomaa sanoo.

Kunniajäsenyydestä kertoi Ilta-Sanomat. Tuore 7 päivää -lehti puolestaan julkaisi kuvan, jossa Elomaalla on yllään Cannonballin huppari.

Elomaan puoliso, kansanedustaja Ritva "Kike" Elomaa sanoi Ilta-Sanomille hämmästyneensä miehensä kantamasta kannatusmerkistä.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.