Mainos

F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Kimi Räikkönen kiistää erikoisen väitteen sauhuttelusta tiimipalaverissa – ”Tupakointi ei selvästikään haitannut häntä”

1:41
Videolla Kimi Räikkösen voitonjuhlia Lotuksella Australiassa 2013.

Kimi Räikkönen myöntää tupakoineensa nuorempana kuskina, mutta jättäneensä sauhuttelun sittemmin. Suomalaiskuski kiistää kuitenkin huhun, jonka mukaan hän olisi poltellut jopa Lotuksen tiimipalaverissa.

Räikkönen kommentoi tupakointiaan Motorsport-Totalin haastattelussa. Siinä toimittaja kysyy Räikköseltä kuulemastaan huhusta, jonka mukaan Kimi olisi kaikessa rauhassa vedellyt tupakkaa Lotuksen palaverissa.

Räikkönen ajoi Lotuksella kausina 2012 ja 2013.

– En oikein muista, että se olisi oikeasti palaverissa tapahtunut. Poltin, kun olin nuorempi, mutta siitä on jo pitkä aika, Räikkönen pohtii.

– En edes muista, koska poltin viimeksi. En usko, että se olisi ollut palaverissa, vaan motorhomessa ja terassilla joskus pomoni kanssa.

Häntä ei tupakointi haitannut?

– Selvästikään ei. En usko, että se oli ongelma. Ainakaan hän ei sanonut minulle mitään, Räikkönen tokaisee.

Lopettamispäätöksessä ei hänen mukaansa ollut mitään yhteyttä paremman kunnon tai optimaalisen suorituskyvyn tavoittelun kanssa.

– Ei oikeastaan. Ehkä se jopa teki minusta paremman, että sain elää niin kuin halusin. Jos olet sitä tyyppiä, että luet kirjoja, niin sinun pitää lukea kirjoja, koska se sopii sinulle, Räikkönen vertaa.

– Varmasti jokainen elää elämäänsä vähän eri tavalla, ja mitä vanhemmaksi tulet, sitä paremmin tunnet itsesi ja huomaat, mikä on hyväksi sinulle ja mikä ei. Jos joku jankuttaa sinulle, että tee näin etkä nauti siitä, se ei toimi pitkässä juoksussa, hän jatkaa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja