Mainos

Kim Wallin murhaa koskevasta kirjasarjasta massiivinen kritiikkitulva: Kustantamo jättää julkaisematta jatko-osat

Tanskalainen kustantamo Saxo ei aio julkaista Kim Wallista suunniteltua audiokirjaa kritiikin vuoksi. Kustantamo on julkistanut ensimmäisen osansa kirjasarjasta, joka kertoo ruotsalaistoimittajan murhasta, kertoo Expressen

Kim Wallin murhamysteeriä avaavan kirjasarjan ensimmäinen osa, Ubåtsmysteriet, julkistettiin keskiviikkona. Kirjasta suunniteltu audiokirja aiotaan kuitenkin jättää julkaisematta.

Kirjasarjan kirjoittaja, tanskalainen Thomas Djursin on saanut runsaasti kritiikkiä kirjasta. Kustantamo kertoo, että kirja haluttiin julkaista, koska siten voitaisiin kertoa yksityiskohtaisesti ruotsalaistoimittajan murhasta.

– Ajattelimme, että on tärkeää avata tapahtumat kirjan muodossa, sillä kirja on formaatti, jossa tapausta voidaan käsitellä syvällisemmin, kertoo Jørgen Balle Olesen Saxolta Expressenille.

Kirjasarjaa on kritisoitu, koska ruotsalaistoimittajan murhasta on kulunut vasta vähän aikaa. Kirjan kirjoittanut Thomas Djursin on seurannut Wallin murhasta epäiltyä Peter Madsenia kahdeksan vuoden ajan. He ovat olleet kirjeenvaihdossa myös Madsenin vankeuden aikana.

Wall kuoli viime elokuussa lähdettyään tanskalaiskeksijä Peter Madsenin sukellusveneelle tekemään hänestä juttua. Naisen silvottu ruumis löytyi Kögenlahden rantavedestä läheltä sukellusveneen uppoamispaikkaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.