Kim Kardashian viihtyy nahkaisissa asuissa – mikä rohkea tyyli pukee tähteä parhaiten?

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian on viime aikoina viihtynyt useaan otteeseen rohkeassa mustassa nahassa. Uskaliaasti mustia nahkavaatteita käyttävä Kardashian on kerännyt katseita seksikkäillä asukokonaisuuksillaan.

Kim Kardashian, 32, on valinnut viime aikoina ylleen hämmästyttävän moneen kertaan nahkaisia asuja. AVA kokosi yhteen tähden yllä nähdyistä näyttävistä asuista erityisimmät

Nahka herättää parhaimmillaan huomion

Kim Kardashian bongattiin eilen siskonsa Kourtney Kardashianin seurasta Lontoosta. Kim oli pukeutunut mustaan pitkään nahkatakkiin ja pitkävartisiin nahkabootseihin. Oli selvää, ettei Kim halunnut tulla huomatuksi peittävässä asussaan ja aurinkolaseissaan, mutta tähteä ei silti voitu olla huomaamatta – kiitos asun erikoisuuden.

Nahka sopii myös mekkokankaaksi

Jokin aika sitten Kardashian näyttäytyi Miamissa nahkaisessa mekossa, joka oli äärimmäisen tiukka. Kurveistaan ylpeä Kardashian oli korostanut vyötäröään entisestään vyöllä, jossa oli kullanvärinen näyttävä solki.

Näyttävä nahka voi olla mielenkiintoinen yksityiskohta

Tovi sitten Kardashian bongattiin nahkaisessa paidassa. Kardashianin naisellisia muotoja upeasti imarrellut leveähelmainen paita istui upeasti tosi-tv-tähdelle, joka on tarkka tyylistään.

Mikä nahkaisista asuista pukee sinusta Kardashiania parhaiten? Kommentoi alle!

Lue myös:

AVA

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja