Kim Kardashian: Olen paljon laihempi kuin ennen

Kim Kardashian, 29, on tositv-julkkis, joka on tienannut ulkonäkönsä avulla sievoisia summia. Tähti paljastaa Allure-lehden haastattelussa kauneusrutiininsa. Useita kiloja laihtunut tähti muistelee myös poseeraamistaan Playboy-lehdessä.

Tositv-julkkis Kim Kardashian on panostanut ulkonäköönsä aina. Tähti paljastaa Allure-lehden haastattelussa menneensä meikkikouluun jo 14-vuotiaana.

– Meikkaaminen on elämäni. Menin meikkikouluun oppiakseni, kuinka meikataan kunnolla, niin ettei meikkiä ole liikaa tai etten näyttäisin hullunkuriselta, Kardashian kertoo.

Nykyään Kardashian hoitaa ulkonäköään urheilemalla ankarasti ja syömällä terveellisesti. Tähti vaalii virheetöntä ulkonäköään myös laserkarvanpoistolla.

– Kädet, bikiniraja, jalat ja kainalot - koko kroppani on karvaton, tähti hehkuttaa.

Hoikistunut kaunotar

Kim Kardashian, Kuva: Getty Images, Jason Merritt

Kim Kardashian, Kuva: Getty Images, Jason Merritt

29-vuotias Kardashian on ihailtu kaunotar, jonka kurvit ovat maailmankuulut. Tähti on esitellyt sulojaan myös Playboyssa.

– En kadu sitä lainkaan. Ajattelin, että esiinnyn siinä ylpeänä ja osoitan, ettei tarvitse olla tikkulaiha ollakseen seksisymboli, hän selittää.

Samaan hengenvetoon hän kuitenkin huomauttaa, että olisi ollut mukavampaa esiintyä Playboyssa vähän myöhemmin, sillä nykyään hän on paremmassa kunnossa kuin kuvauksien aikaan.

– Olen paljon laihempi kuin ennen, kasvoni ovat hoikemmat ja vatsani on aivan uudenlainen, hän iloitsee.

Työ on elämäntapa

Ulkonäöstä on ollut Kardashianille myös rahallista hyötyä. Hänellä on omaa nimeään kantava parfyymi sekä koru- ja uimapukumallisto. Naisella on myös yhteinen vaateliike siskojensa Khloen ja Kourtneyn kanssa.

Kardashianin suurin tukija oli edesmennyt isä Robert Kardashian, joka menehtyi vuonna 2003 syöpään. Isä opetti häntä myös bisneksen saloihin.

– Tunnen itseni laiskaksi, kun en työskentele. Opin bisnesvaistoni isältäni. Hän uskoi minuun aina. Ennen kuolemaansa hän sanoi, ettei ole huolissaan minusta, sillä hän tietää että pärjään.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: usmagazine.com, femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat