Kim Kardashian herkuttelee mielellään – selluliitista huolimatta!

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian on itsevarma vartalonsa suhteen. Kardashian sanoo tuntevansa olonsa hyväksi, kun saa välillä syödä lempiherkkujaan.

Kim Kardashian, 30, tuntee olonsa hyväksi sikaillessaan herkkujen parissa. Kardashian antaa tunnustusta vanhemmilleen, jotka saivat Kardashianin sisaruksineen tuntemaan olonsa hyväksi omassa kehossaan.

– Vanhempamme saivat meidät ajattelemaan, että: 'Tällaisia me olemme, olemme kaikki kauniita ja tällaisia meidän kuulukin olla.' Emme koskaan tunteneet paineita näyttää erilaisilta, ja siksi me olemme niin itsevarmoja asian suhteen nykyään, Kardashian sanoo.

Kardashian myöntää pienet vikansa, mutta ei aio luopua elämän pienistä iloista niistä päästäkseen.

– Minulla on selluliittia. Mitä sitten? En ole koskaan väittänyt olevani täydellinen. On hullua olettaa, että jos on parrasvaloissa, pitää olla virheetön.

– Joskus herkuttelen ja silti tunnen oloni mahtavaksi ja ajattelen, että: 'Tuo oli niin sen arvoista!' Siltä minusta usein tuntuu. Ajattelen, että: 'Näetkö tämän pienen selluliittikuopan? Se oli niin sen cookies'n'cream-jäätelön arvoista!'

Kaunotar ei usko laihdutuskuurien tekevän onnelliseksi.

– Jos olisin dieettillä koko elämäni, olisin todella onneton. Rakastan syömistä. Jos ei voi nauttia elämästä, niin mitä järkeä siinä on? Ei itseään voi kiduttaa.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja