Kim Kardashian fanille: Älä mene kauneusleikkaukseen

Näyttelijä Jessica Alba sai jonkin aikaa sitten estettyä faninsa suunnitelmat leikkauttaa itsestään idolinsa näköinen. Nyt tositv-tähti Kim Kardashian on joutunut tekemisiin saman asian kanssa.

Kim Kardashianin fani kertoi leikkauttavansa itsestään Kardashianin näköisen, jotta hänen miehensä ei jättäisi häntä. Fani paljasti miehensä palvovan kaunista tositv-tähteä.

Kardashian ei ollut moisesta kunnianosoituksesta mielissään.

– Miehesi pitäisi rakastaa sinua sellaisena kuin olet. Älä yritä olla joku muu. Olen varma että olet kaunis sekä sisältä että ulkoa, Kardashian vastasi.

– Älä muuta itseäsi kenenkään muun kuin itsesi vuoksi. Ole tyytyväinen itseesi. Joku kunnioittaa ja palvoo sinua juuri sellaisena kuin olet, tähti muistutti.

Näyttelijä Jessica Alba sai taannoin estettyä faninsa aikeet leikkauttaa itsestään tähden näköinen. Toivottavasti myös Kardashian saa käännettyä faninsa pään.

Kokeili Botoxia

Kardashian on kertonut julkisuudessa, ettei ole kauneusoperaatioita vastaan. Tähden on huhuttu tehneen jotakin esimeriksi nenälleen ja rinnoilleen.

– Olen kokeillut Botoxia. Se on ainut asia, jonka olen tehnyt. Nenääni ei ole operoitu, mutta hassu juttu on, että olen siitä kaikkein epävarmin. Kävin kerran näyttämässä sitä lääkärille, joka suunnitteli minulle uuden nenän, mutta en olisi näyttänyt enää samalta, Kardashian on kertonut.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: usmagazine.com

Kuva: Wireimages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja