Mainos

Kiirastorstai menoliikenteen kiihkeintä aikaa

Pääsiäisen menoliikenne on tänään kiihkeimmillään sekä maanteillä, raiteilla että ilmassa. Junaliikenteessä käyttöön on otettu lisäjunia erityisesti Lapin reiteillä, ja normaaleihin junavuoroihin liitetään ylimääräisiä vaunuja. Ruuhkaista on myös linja-autojen kaukoliikenteessä, jossa noudatetaan tänään perjantaiaikatauluja. Lentoliikenteessä vilkkainta on tänään kello 15:n ja 19:n välillä. Pääsiäisen paluuliikenteen odotetaan keskittyvän maanantaille.

Kaupat pitävät tänään ja lauantaina normaalisti ovensa auki. Ne ovat kiinni huomenna pitkäperjantaina, sunnuntaina ja osin maanantaina. Pankit ja postit sulkevat tänään hiukan normaalia aiemmin.

Operaatio Pajunkissa palvelee autoilijoita

Vapaaehtoisten tiepalvelujärjestöjen Operaatio Pajunkissa auttaa pääteiden autoilijoita jälleen pääsiäisenä. Jo vuonna 1970 alkanut perinne työllistää satoja tiepalveluihmisiä eri puolilla maata.

Operaatio Pajunkissa alkaa tänään ja päättyy maanantaina. Tukkoisin tieosuus on pääsiäisruuhkien aikaan todennäköisesti jälleen Lahti-Heinola-väli valtatie 4:llä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.