Kiinteistövälittäminen on luottamusbisnestä

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ry järjesti valtakunnallisen alan tapahtuman Helsingissä. Pääteemana oli luottamus, jonka puolesta tapahtumassa puhui niin ministeri Elisabeth Rehn, kuin vuorikiipeilijä Veikka Gustafsson.

Kiinteistönvälitys 2011 -tapahtuma piti sisällään mielenkiintoisia ja erilaisia puheenvuoroja. Punaisena lankana kaikissa esityksissä oli luottamus. Puhujia oli laidasta laitaan; muun muassa ministeri Elisabeth Rehn kertoi kylmiä väreitä aiheuttavia tarinoita perustuen luottamukseen, ja vuorikiipeilijä Veikka Gustafsson muisteli, kuinka vuoria kiipeillessä oman henki annetaan toisen käsiin luottamusta vastaan.

Paneelikeskustelun panelistit olivat yhtä mieltä, että luottamus on kaikkein tärkein asia kiinteistönvälittämisessä. Muun muassa Diilistä tuttu Hangon Rantakiinteistö Oy:n toimitusjohtaja Mira Kasslin painotti, että rehellisyys kaiken a ja o. Ja yrittäjä Miika Muromaa Confidence m2 Oy LKV Kiinteistömaailmasta jakoi kollegoilleen itse aikoinaan saamansa vinkin: Tee työsi niin hyvin, että voit kävellä samalla puolella Mannerheimintietä kuin asiakkaasi.

Päivän aikana kuultiin myös muun muassa professori Petri Parviaista ja lakimies Tapio Nevalaa.

MTV3

Kuvat: MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja