Mainos

Kiinassa suljettiin nettikahviloita

Kiinassa on jälleen suljettu tuhansia internetkahviloita. Sääntöjen rikkojille vaaditaan entistä ankarampia rangaistuksia.

Kiinassa on suljettu 8 600 internetkahvilaa kuluneina kahtena kuukautena, kertoivat maan tiedotusvälineet tänään. Kansan Päivälehden mukaan tehotarkastukset eivät ole ohi ja viranomaiset uhkaavat panna lapun luukulle muissakin verkkopalveluja tarjoavissa baareissa, elleivät ne noudata sääntöjä.

Valvonnasta vastaavan viraston johtaja kulttuuriministeri Sun Jiazheng näkee edelleen useita pulmia internetkahviloiden pidossa.

- Tällä hetkellä internetkahviloiden ja palveluntarjoajien toiminnassa on yhä useita ongelmia, Sun huomautti Kansan Päivälehden mukaan.

Sun sanoi kantavansa huolta muun muassa siitä, että internetkahviloiden asiakkaat ovat alaikäisiä. Hän vaati myös entistä ankarampia rankaisuja sääntöjen rikkojille.

Rajoituksista huolimatta internetin käyttäjiä näyttää olevan Kiinassa toiseksi eniten maailmassa Yhdysvaltain jälkeen. Joulukuussa 2003 laskettiin, että verkossa kävijöiden määrä nousi Kiinassa 79,5 miljoonaan vuoden takaisesta 59 miljoonasta.

(MTV3-STT-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.