Mainos

Kiinassa pelataan tosielämän Angry Birdsia valtavalla ritsalla - katso video

Suomalaisen Rovio-yhtiön Angry Birds -linturitsapeli on noussut yhdeksi kaikkien aikojen suosituimmista mobiilipeleistä. Villitys tuntuu aina vain jatkuvan ja pelin pelaajat saattavat viettää tuntitolkulla aikaa koukuttavan pelin äärellä.

Huuma näkyy myös Kiinassa, jossa tavalliseen huvipuistoon on nyt rakennettu Angry Birds -teemapuisto. Changsassa sijaitsevaan puistoon on rakennettu täysimittainen tosielämän Angry Birds -rata konkreettisen pelikokemuksen luomiseksi. Window of the World -huvipuistoon rakennettu kenttä kuuluu osana puiston kuukauden kestävää "stressinvähennys festivaalia", kertoo Time NewsFeed -sivusto.

Puistossa kävijät saavat ampua valtavalla ritsalla Angry Birds -lelulintuja kohti sikaa esittäviä palloja.

Teemapuisto ei ollut kuitenkaan pyytänyt lupaa Roviolta idean toteuttamiseen. Tämä aiheutti arveluita mahdollisisten oikeustoimien nostamisesta puistoa vastaan. PC World -sivustolla kuitenkin kerrotaan, että Rovio onkin lakijutun sijaan aloittanut neuvottelut yhteistyöstä huvipuiston kanssa.

Suosion myötä Angry Birds on joutunut piratismin ja väärennysten kohteeksi Kiinassa. Rovion markkinointipäällikkö Peter Vesterbacka totesi keväällä Pekingissä pitämässään puheessa, että yhtiö on toisaalta ylpeä ollessaan kolmen kopioiduimman tuotteen joukossa Kiinassa. Vesterbackan mukaan yhtiö aikoo nyt saada suosion näkymään myös myynnissä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.