Mainos

Kiinalainen veturinkuljettaja menetti toisen jalkansa pelastaessaan naisen ratakiskoilta: "Tekisin saman uudestaan"

South China Morning Post uutisoi kiinalaisesta veturinkuljettaja Xu Qiankaista, 29, joka pelasti vanhemman naisen ratakiskoilta.

Xu oli kuljettamassa veturia varikolle Rongchangin asemalla Chongqingissä viime viikon torstaina. Kesken matkan hän kuitenkin huomasi ratakiskoilla kävelleen naisen.

Hän veti hätäjarrut pohjaan ja huudatti veturin torvea. Nainen ei kuitenkaan reagoinut tähän, vaan jähmettyi paikoilleen.

Kun Xu tajusi, ettei nainen aikonut hypätä pois veturin tieltä, hän hyppäsi ohjaamosta ulos ja juoksi kilpaa veturin kanssa naista kohti.

Hän onnistui tavoittamaan naisen ennen veturia ja sai tönäistyä hänet pois kiskoilta. Valitettavasti hän ei kerennyt itse kokonaan veturin alta pois: veturi ajoi hänen oikean jalkansa yli.

Xu vietiin sairaalaan, mutta lääkärit eivät pystyneet pelastamaan hänen jalkaansa. Heidän oli amputoitava se polven yläpuolelta.

– Menetin jalan, mutta pelastin elämän. Tekisin saman uudestaan, Xu kommentoi tapausta.

Myös pelastettu nainen vieraili Xun luona sairaalassa. Hänen kerrotaan polvistuneen miehen sängyn viereen ja kiitelleen miestä useaan otteeseen henkensä pelastamisesta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.