Mainos

"Kielsit kyllä vastaamasta jos löytäjä on poika" – poliisikoira Argo etsii pullopostin lähettäjää

Oulun poliisi etsii tällä kertaa jotain muuta kuin rikoksesta epäiltyä. Nimittäin Oulun poliisilaitoksen poliisikoira Argo löysi pullopostin ja etsii nyt Facebookissa sen lähettäjää, Hanna Junttilaa.

Ylivieskan poliisiasemalla töitä tekevä Argo löysi työtehtävän aikana pullopostin Siikajoen varressa muutama viikko sitten. Koira nappasi rantapusikossa olleen pullon suuhun ja vei ohjaajalle. Facebookissa kirjoitetaan, että myös ohjaaja ihmetteli löydöstä ja vaikka se ei tehtävään kuulunutkaan, niin se näytti tutkimisen arvoiselta. Sisältä löytyikin kirje ja piirustus hevosesta.

– Kirjeessä kyllä kielsit vastaamassa, jos sen löytäjä on poika… No minusta lähettämäsi pulloposti oli hieno löytö ja piirustuksesi todella hieno! Argo-koiran suulla kirjoitetaan Facebookissa.

Saksanpaimenkoira Argo on kohta 7-vuotias ja Facebookin mukaan kohdannut urallaan monenmoista, joista pulloposti oli yksi mukavimpia löytöjä.

Facebookissa Oulun poliisilaitos kertoo, että kirjeessä ei ollut osoitetta, joten Argo haluaa lähettää Facebookin kautta terveiset.

– Hyvää alkavaa kesää sinulle Hanna!

Oulun poliisilaitoksen päivityksessä alkoikin lähettäjän arvuuttelu, eikä kulunut kauaa, kun juuri oikean niminen nainen kirjoitti, että kirje saattaa olla 15 vuotta sitten hänen lähettämänsä.

– Kyllähän tuo näyttäis mun kirjoittamalta vaikken kyl muista tämmöstä, onhan tuosta jo vissiin lähemmäs 15 vuotta aikaa. Argolle paljon haleja ja kyl oot löydön tehny! 

Pullopostista kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.