Kiekkostylisti aikoo repäistä – tätä vaatekappaletta ei nähdä lauantaina?

Jääkiekon MM-kisojen tv-kasvot on totuttu näkemään solmiot kaulalla. Nyt tv-kasvoja stailaava Jemina Hanhijärvi paljastaa suunnittelevansa lauantaille hieman rennompaa lähetystä.

Jääkiekon MM-kisakasvojen stylisti Jemina Hanhijärvi suunnittelee lauantain lähetykseen repäisyä. Siinä missä tv-kasvot on yleensä nähty solmiot kaulalla, on suunnitelmissa jättää ne pois lauantain pelistä.

Hanhijärvi kertoo suunnittelevansa kiekkokasvojen asut persoonan mukaan. Värit ovat toivottuja, joten ne näkyvät esimerkiksi solmioissa. Solmioita ei niinkään mietitä yhteensopiviksi muiden kiekkokasvojen kanssa, vaan ne suunnitellaan persoonan mukaan.

Lauantain lähetyksestä on tulossa poikkeus. Suomi pelaa päiväottelussa Itävaltaa vastaan, ja samalla lauantaina on äitienpäivän aatto. Tämä vaikuttaa myös asuvalintoihin. Juhani "Tami" Tammisen asu tulee olemaan hempeämpi, siinä nähdään muun muassa ruusuja. Hanhijärvellä on toiveissa, että myös muut kiekkokasvot saavat höllätä lauantaina.

– En ole vielä saanut vihreää valoa, mutta lauantaina kun on Suomen peli, kaikki ovat ilman solmioita. En ole varma, saanko tehdä sitä, mutta kokeilen, Hanhijärvi lupaa.

Hän uskoo kuitenkin saavansa luvan repäisyyn. Kauluspaidoista ja niiden napituksesta ei silti tingitä. Hanhijärvi lupaa, että vain paidan ylin nappi jätetään auki.

– Se on askel eteenpäin, että ilman solmiotakin voi olla tyylikäs ja asiallinen. Etiketin mukaan klo 18 alkaa iltatilaisuus, jolloin päälle laitetaan ilta-asuja. Tämä on päiväpeli, joten miksi ei voisi olla ilman solmioita?

Lue myös:

AVA / Siiri L'Ecuyer

Kuvat: AVA / Maarit Rasi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja