Mainos

Kiekkokattaus täysin uusiksi - tarjonta laajempaa kuin koskaan

CANAL+ Hockey Night -kattaus on maajoukkuejääkiekon uusi koti. Kruununjalokivenä on tietysti kevään MM-kisat, mutta kiekkokansalle on luvassa muutakin herkkua tuutin täydeltä.

Kyse ei ole pelkästään kahden ja puolen viikon MM-kisoista, vaan kuuden kuukauden matkasta MM-kisoihin.

– Tuo matka pitää sisällään kaikki EHT-turnaukset laajemmin toteutettuna kuin koskaan aikaisemmin, sanoo CANAL+:n vastaava jääkiekkotuottaja Markus Autero.

– Lisänä on nuorten ja naisten MM-kisat, eli käytännössä leijonakiekko kokonaisuudessaan kuuluu CANAL+:n ohjelmistoon. Tämän lisäksi taistelua MM-kisojen pelipaidoista seurataan joka viikko uudessa Hockey Night -makasiinissa.

MM-kiekkoa HD-laadulla

MM-kisoista CANAL+ tarjoaa niin määrän kuin laadunkin osalta täysin uudenlaisen kokemuksen. Kanava televisioi jokaisen MM-kisaottelun suorana - ja kaikki ottelut tullaan televisioimaan myös HD-laadulla. Suomen pelit ja ratkaisuottelut nähdään maksuttomilla kanavilla.

- MM-kisojen ajaksi perustamme ympärivuorokautisen kiekkokanavan. CANAL+ MM-kiekko 24/7 tuuttaa suoria otteluita, tunnelmia, tarinoita, taustoja ja erikoisohjelmia aamusta iltaan.

- Tällaista ei ole tehty aikaisemmin missään maailmaa kolkassa. Haaste on iso, mutta uskomme että onnistumme luomaan jotain todella uutta ja kiinnostavaa, Autero maalailee.

MM-kisojen aikan nähdään myös kisauutiset tasatunnein aamusta iltaan. Studio-ohjelmissa pureudutaan Leijonien tekemisiin ja kuulumisiin, kisojen tarinoihin ja tähtiin tarkemmin kuin ennen. Leijona-legendat tulevat saamaan oman ohjelmasarjansa.

– Kaiken kaikkiaan, esitämme yhteensä yli 200 suoraa jääkiekko-ottelua kauden aikana. Kiekko-ohjelmia on yhteensä reilusti yli 400, Autero tiivistää.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.