Khloé Kardashian vastaa ulkonäkökritiikkiin

X Factor USA -sarjaan toiseksi juontajaksi pestattu seurapiirijulkkis Khlóe Kardashian ei suostu ottamaan paineita ulkonäköönsä kohdistuneesta kritiikistä.

Kardashianin kuuluisasa perhe on tuottanut ison joukon tosi-tv-tähtiä. Nyt yksi sisarusparvesta on myös onnistunut ponnistamaan juontajan uralle, sillä Khloé Kardashian Odom palkattiin toiseksi juontajaksi X Factor USA -sarjaan.

Khloé on julkkisperheen siskoksista pisin, ja isosiskojaan kookkaampi nainen on saanut kuulla asiasta koko ikänsä ajan.

– Olen se ruma sisko. Olen lihava. Olen transvestiitti. Minulle on sanottu noita ilkeitä asioita vähintään kaksi kertaa päivässä viimeiset viisi vuotta, Khloé avautui LOVE Magazine -lehdessä vuonna 2011.

Ilkeät kommentit eivät ole jättäneet naista rauhaan edelleenkään, vaan tähden ulkonäkö on tuonut naiselle paljon kritiikkiä. Nykyään Khloé kertoo kuitenkin osaavansa sivuuttaa ala-arvoisimmat kommentit.

– Enimmäkseen osaan viisveisata kritiikistä. Ketä kiinnostaa, jos en ole nollakokoa? En haluakaan olla, rakastan vartaloani, Khloé vakuuttaa.

Milloin ilkeät sanat kuitenkin yhä satuttavat Khloéa? Miten nainen yritti muuttaa ulkonäköään X Factorin livelähetyksiä varten? Lue lisää:Khloé Kardashian vastaa ulkonäkökritiikkiin

X FACTOR USA palaa Subille 13.11.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat