Khloé Kardashian narahti kiusallisesta valheesta – fanit raivostuivat

Khloé Kardashian jäi kiinni valheellisesta kertomuksesta sosiaalisessa mediassa.

Khloé Kardashian emännöi muutama viikko kotonaan ylellisiä Kiitospäivän illallisia, missä paikalla oli myös suuri osa muita Kardashianin suvun jäseniä.

Tarjoilut olivat päätähuimaavat – muun muassa jälkiruokaleipomuksia oli esillä montaa sorttia.

– Olen niin ylpeä itsestäni. Kuvasin keittiössäni kun leivoin ja valmistelin tätä päivää, jotta voin näyttää sen teille pian applikaatiossani! Rakastan testata itseäni ja nähdä mitä voin saavuttaa ja missä oikeasti voin onnistua! nainen kirjoitti Instagramissa.

Nyt on kuitenkin paljastunut, että leivonnaiset eivät ole Kardashianin itsensä leipomia, vaan suurin osa herkuista oli ostettu losangelesilaisesta leipomosta, uutisoi New York Daily News. Kardashian leipoi itse vain yhden kakuista, keskellä olevan Monkey bread -nyhtökakun.

– Mikä pokka. Kun näin piirakat hänen pöydällään, ajattelin, ettei hän voi olla tosissaan. Haluan sanoa, että hyvää työtä, haluatko tulla meille töihin, kakut leiponeen leipomon omistaja Jane Lockhart tuhahtaa lehdelle.

– Olisi ollut mukavaa, jos hän olisi suonut meille kunnian. Kukaan ei ole koskaan tällä tavoin ryöstänyt identiteettiämme, nainen puhisee.

Fanit raivostuivat tultuaan petetyiksi, mutta Kardashiankaan ei jäänyt sanattomaksi kohun keskellä. Nainen julkaisi Twitterissä tulikivenkatkuisen kannanoton, jossa haukkuu arvostelijoitaan pikkumaisiksi.

– Minulla on elämässäni oikeitakin ongelmia, nainen rähjäsi.

Kardashianit AVAlla

Lue myös:

    Uusimmat