Khloe Kardashian: Häävuosipäiväni oli täynnä yllätyksiä

Lue miten reality-tähti Khloe Kardashian ja hänen aviomiehensä juhlivat hääpäiväänsä!

Vuosi heidän miljoonan dollarin häidensä jälkeen Khloe Kardashian ja koripalloilija Lamar Odom juhlivat ensimmäistä häävuosipäiväänsä 27. syyskuuta. 26-vuotias tosi-tv-tähti paljastaa Us Magazinen haastattelussa 30-vuotiaan aviomiehen järjestäneen hänelle päivän täynnä yllätyksiä.

Kardashian kertoo, ettei arvannut lainkaan mitä hänen aviomiehensä oli suunnitellut hääpäiväksi. Naisen päivä alkoi hemmottelulla Beverly Hillsin hotellissa. Odom oli varannut vaimolleen huoneen, jonne oli järjestänyt tiimin meikkaajia.

Kaunistautumisen jälkeen Kardashianin silmät sidottiin ja limusiini haki hänet hotellista. Vasta kun nainen nosti maskin hän näki aviomiehensä, joka oli tuonut hänet samaan paikkaan, missä pari oli viettänyt häitä vuosi sitten.

Paikalla oli sama pappi, joka oli vihkinyt heidät, ja pari uusi vihkivalansa. Sen jälkeen pariskuntaa odotti kotonaan upea juhla, johon osallistui 40 ystävää.

– Lamar teki häävuosipäivästämme paremman kuin olin osannut kuvitella. Olen seitsemännessä taivaassa, Kardashian kirjoitti Twitter-palvelussa.

MTV3 Helmi

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: Us Magazine

Lue myös:

    Uusimmat