Mainos

KFC: Pitbullin raatelemaa tyttöä ei ajettu ravintolasta pois

Pikaruokaravintola KFC:n mukaan ei ole löytynyt mitään näyttöä siitä, että pitbullin raatelemaksi joutunutta pikkutyttöä olisi pyydetty poistumaan KFC:n ravintolasta tämän arpien vuoksi. Tapauksesta uutisoi CNN.

Victoria Wilcher arpeutui pahoin huhtikuussa pitbullin hyökättyä tytön kimppuun. Tytön isoäiti oli vienyt tämän lääkärikäynnin jälkeen syömään Mississippissä sijaitsevaan KFC-ravintolaan, jossa isoäidin mukaan ravintolan työntekijä oli pyytänyt heitä poistumaan, koska tytän arvet pelottivat muita asiakkaita.

KFC käynnisti tapauksesta kaksi erillistä tutkimusta, joista toisen suoritti ulkopuolinen taho. KFC:n mukaan kummassakaan tutkimuksessa ei löytynyt todisteita siitä, että tapausta lisi sattunut.

Tytön perheen Facebookiin perustama sivusto suljettiin tänään. Ennen sulkemista, sivulle oli lähetetty kuitenkin seuraava viesti:

– Vannon, että tämä ei ole mikään huijaus. En olisi ikinä uskonut, että tapaus paisuisi niin kuin se teki. Älkää uskoko valheellista mediaa. Olen henkilökohtaisesti seurannut, kuinka tämä perhe on huolehtinut Victoriasta ilman mitään. He eivät ole tehneet, eivätkä tekisi mitään satuttaakseen Victoriaa.

CNN ei ole tavoittanut Victorian perhettä eikä perheen asianajajaa kommentoimaan tapausta.

Tytölle kerätty netissä yli 100 000 – kampanja nyt jäihin

Sen jälkeen kun tieto Victorian karkottamisesta KFC-ravintolasta tuli julki, perheelle on satanut lahjoituksia tyttöä varten perustetulla gofundme.com-keräyssivustolla. Myös KFC lahjoitti tytölle 30 000 dollaria anteeksipyynnön kera.

Kampanjalla on onnistuttu keräämään jo yli 100 000 dollaria tytön lääkärikuluja varten.

Nyt GoFundMe-sivuston toimitusjohtaja on ilmoittanut jäädyttävänsä keräyskampanjan ja luvannut palauttaa rahat niitä takaisin haluaville.

– Johtuen epäselvyyksistä, joita liittyy “Victorias Victories” nettikeräyskampanjaan, GoFundMe on tilapäisesti keskeyttänyt kampanjan siihen asti kun koko totuus on saatu selville, yhtiö toteaa tiedotteessaan.

KFC pitää tapausta osaltaan käsiteltynä.

– Kumpikaan tutkimus ei paljastanut mitään todisteita että tapausta olisi sattunut, meidän puolestamme tutkimus on ohi.

– Aiomme kunniottaa lupaustamme lahjoittaa 30 000 euroa Victorian lääkärinkuluihin. Toivomme, että Victoria pysyy ihmisten ajatuksissa ja rukouksissa. Hän pysyy varmasti ainakin meidän.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.