Mainos

Kevytkenkäisiä ja pettävät enemmän? Tinder rikkoi myytit nettideittailijoista

Eivätkö nettideittailijat osaa sitoutua? Tinder otti selvää totuudesta myyttien takana.

Deittailumaailma on muuttunut vuosien ja vuosikymmenten saatossa. Viimeistään deittisovellus Tinder mullisti deittailun lopullisesti. Nyt Tinder on tutkinut hieman sitä, millaista deittailu todella on vuonna 2017. Deittisovellus suoritti hiljattain kyselyn, jonka avulla otettiin selvää, pitävätkö tunnetut myytit nettideittailusta paikkansa. 

Kyselyyn osallistui yli 9500 amerikkalaista miestä ja naista. 

Myytti: Miehet lähettävät enemmän epätoivottuja seksiviestejä.
Totuus: Naiset tekevät niin yhtä usein! Miehet eivät ole ainoita, jotka lähettävät pyytämättä alastonkuvia itsestään. 50 prosenttia miehistä ja 50 prosenttia naisista oli kyselyn mukaan lähettänyt seksikkäitä selfieitään jollekulle, joka ei välttämättä niitä ollut pyytänyt.

Myytti: Nettideittailu on tuhonnut halun sitoutua.
Totuus: Nettideittailijat sitoutuvat jopa todennäköisemmin. 74 prosentilla nettideittailijoista oli ollut enemmän kuin yksi vakava parisuhde aikuisena, muista deittailijoista samaa pystyi sanomaan vain 49 prosenttia.

Myytti: Vaihtoehtoja on liikaa, jotta sitoutuminen olisi mahdollista.
Totuus: Ei oikeastaan. Nettideittailijoiden mielestä vähemmän on itse asiassa enemmän. Alle puolet eli 44 prosenttia nettideittailijoista ja 42 prosenttia muista deittailijoista sanoo, että sitoutuminen on vaikeaa lukuisten vaihtoehtojen vuoksi, mutta yllättävää kyllä, vain 9 prosenttia Tinderin käyttäjistä sanoo, että vakavan parisuhteen ylläpito on haastavaa.

Myytti: Nettideittailijat ovat kevytkenkäisiä.
Totuus: Nettideittailijat harrastavat turvaseksiä enemmän kuin muut deittailijat. Uuden kumppanin kanssa ehkäisyä käyttää suurimman osan ajasta tai aina 70 prosenttia nettideittailijoista, mutta vain 63 prosenttia muista deittailijoista.

Myytti: Nettideittailijat piileskelevät ruudun takana.
Totuus: Todellisuudessa nettideittailijat tapaavat toisen osapuolen jopa todennäköisemmin. 25 prosenttia neittideittailijoista sanoo näkevänsä toisen osapuolen 2–7 päivässä, vain 15 prosenttia muista deittailijoista voi sanoa samaa. Sitä, mitä kaikki loput tekevät, voi vain pohtia mielessään.

Myytti: Nettideittailijat pettävät enemmän.
Totuus:  Uskollisuus on pop, ainakin jos tätä kyselyä on uskomiunen, sillä sen mukaan suurin osa nettideittailijoista pysyy uskollisena. Nettideittailijoista 93 prosenttia, muista deittailijoista 90 prosenttia pysyy uskollisena. 

***

4:11

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.