Kevyt kalapata 11.1.2000

Toimittaja Sonja Blåberg

1 rkl öljyä
1 purjo
1 keltainen paprika
kiinankaali
2 prk yrteillä maustettua tomaattimurskaa
2 tl sokeria mustapippuria
1 pkt pakasteseitä
1 rkl sitruunan mehua
1 herkkukurkku
nippu tilliä

Pilko purjo ja paprika, kuullota paloja pannussa öljyssä muutama minuutti. Lisää pilkottu kiinankaali ja sekoittele hetki. Kaada tomaattimurska purkit joukkoon. Mausta sokerilla ja mustapippurilla. Hauduta noin 5 minuuttia. Purista sitruunan mehua kalan päälle ja lisää kala varovasti pataan.

Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia. Kuutioi herkkukurkku ja lisää kuutiot padan päälle lopuksi, lisää tilli juuri ennen tarjoilua. Tarjoa kalapata keitettyjen perunoiden ja lämpimän ruisleivän kera.

Lue myös:

    Uusimmat