Keventäjät-blogisti: Lihavat ja laihat, onnelliset ja onnettomat

Helmen Keventäjät-blogisti Anne kirjoittaa, että onnellisimpa ovat ne, jotka liikkuvat ja syövät terveellisesti.

Helmen Keventäjät-blogissa etsitään kevyempää elämää ja pysyviä elämäntapamuutoksia. Kahdeksan naista ja kaksi miestä kokeilee Keventäjät-palvelua puolen vuoden ajan ja jakaa kokemuksiaan Helmen Keventäjät-blogissa.

Anne: Suomalaiset jakautuneet

"Rederan Suomalaiset 2011 -elämäntapatutkimus on herätti mielenkiintoni. Sen mukaan suomalaiset ovat jakaantuneet terveydestään huolehtiviin onnellisiin menestyjiin ja passiivisiin tyytymättömiin. Harvoin kuntoilevat kuuluvat nykyään kakkoskategoriaan. Onnellisia ovat ne, jotka liikkuvat ja syövät terveellisesti. Kirjoitan tätä blogia siis onnellisten ihmisten palveluun =) Ihmisten, jotka ovat kiinnostuneita hyvinvoinnistaan ja pyrkivät syömään teveellisesti ja liikkumaan vähintään suositusten verran.

Tutkimuksen tuloksena oli muun muassa päätelmä, että liikunnan määrä ja terveellinen ruokavalio ovat selvemmin yhteydessä onnellisuuteen kuin esimerkiksi ammatti ja tulotaso. Kyselyn vastauksista voi päätellä, että yli puolet vakituisesti työssä käyvistä kuntoliikkujista olisi valmis ottamaan lisää työtunteja ja vastuuta, mutta harvoin kuntoilevista vain 30 prosenttia:"

Lue lisää Annen mietteitä ja kommentoi Helmen Keventäjät-blogissa.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja