Mainos

Kevätmyrsky kaatoi puita Keski-Suomessa

Kovan tuulen aiheuttamia vahinkoja kirjattiin lisäksi Pohjanmaalla, Etelä-Savossa, Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa.

Voimakas tuuli kaatoi puita Keski-Suomessa, Etelä- ja Pohjois-Savossa iltapäivällä. Useita pikkuteitä oli tilapäisesti poikki.

Pohjois-Savon hätäkeskuksesta kerrottiin, että vahinkoja oli ainakin Kuopion, Leppävirran ja Nilsiän alueilla. Kuopiossa tuuli heitteli myös erilaista roinaa moottoritielle.

Etelä-Savon hätäkeskuksesta kerrottiin, että Juvalla puu kaatui auton päälle. Alkuiltaan mennessä isommista vahingoista ei ollut tietoa.

Kova tuuli kaatoi puita myös maan keskiosissa iltapäivällä. Hätäkeskukset kirjasivat iltapäivän aikana kymmeniä yksittäisiä vaurioita.

Sähkökatkoja Keski-Suomessa

Keski-Suomen hätäkeskuksen mukaan kovan tuulen aiheuttamia hälytyksiä oli varsinkin Jyväskylän seudulla ja maakunnan pohjoisosissa. Puita kaatui sähkölinjoille ja ajoväylille. Niistä seurasi myös paikallisia sähkökatkoja.

Jyväskylän Energian toimialueella puiden kaatumisesta linjoille syntyi kaksi alueellista sähkökatkosta. Häiriöitä esiintyi Keljonkankaan ja Ristikiven alueilla.

Kovan tuulen aiheuttamia vahinkoja kirjattiin Keski-Suomen lisäksi Pohjanmaalla, Etelä-Savossa, Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.