Mainos

Kevät ottaa takapakkia: Lunta ja räntää tulee

Viikosta on tulossa sateinen. Loppuviikosta aurinko saattaa näyttäytyä.

Huomenna maanantaina maan etelä- ja keskiosassa muodostuu matalapaine ja lumisateet yleistyvät. Paikallisia lumisateita työntyy myös Pohjois-Suomeen. Vähitellen matalapaine liikkuu itään.

Eteläisessä Suomessa on muutama plusaste. Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Lapissa asteet vaihtelevat muutamasta pakkasasteesta reiluun kymmeneen asteeseen.

Tiistaina maan itä- ja pohjoisosan pilvet ja lumisateet väistyvät itään, toisaalta maan etelä- ja länsiosan yli liikkuu lumi- ja räntäsadealue kaakkoon. Päivälämpötila on 0...+2, Pohjois-Pohjanmaalla ja Lapissa -2...-5 astetta.

Keskellä viikkoa nähdään jo aurinko

Keskiviikkona kasvaa mahdollisuus aurinkoiseen poutasäähän etenkin lännessä ja pohjoisessa. Idässä tulee vielä lumikuuroja, mutta iltapuolella sielläkin alkaa aurinko paistaa. Iltapuolella lännestä leviää maan länsiosaan jo pilvisyyttä, mahdollisesti vähän räntäsadettakin. Keskiviikon päivälämpötila on 0 – +2 astetta, Lapissa on heikkoa pakkasta.

Torstaina Suomen yli itään liikkuu sateita, niin vettä kuin luntakin.

Perjantaina maan eteläosassa saattaa tulla aurinkoine, luoteistuulinen ja lämmin poutapäivä, päivälämpötila voi käväistä yli 5 asteessa. Kuitenkin heti lauantaina olisi taas kylmän pohjoistuulen vuoro.

(MTV3 - Foreca)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.