Mainos

Kevät antaa pontta flirttailulle

Onko sinulla kevättä rinnassa? Kysyimme Radio Helmen –sivustolla, masentaako vai piristäänkö kevät sinua. Ylivoimaisesti eniten, noin 49 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että kevät piristää.

Keväällä olen pirteimmilläni – vastausvaihtoehto sai vastaajat unelmoimaan pian edessä olevasta kesästä ja sen mukanaan tuomista ilmiöistä.

- On ihanaa, kun aurinko lämmittää kasvoja. En malta odottaa terassikautta ja flirtin alkamista, ilona hehkutti.

- Kevään valoisuus tarttuu minuun ja alkava kesän lämpö houkuttelee ulkoilemaan, nimimerkki nunnaksiko kommentoi.

Sanotaan, että keväällä luonto herää henkiin. Myös moni vastaajista ajatteli samoin.

- Pitenevät päivät, aurinko, sulavien lumien pienet purot, linnunlaulu, rakkaus, aamulla herään pirteämpanä. Kanssaihmisten pikkuhiljaa sulavat ilmeet, aurinko sulattaa vahanaamat, nimimerkki acut latautuu totesi.

- Auringon alkaessa paistaa tekee mieli puhdistaa myös kehoa ja silloin mielikin kirkastuu, tinjami jatkoi.

- Valoisuus herättää henkiin. Vireystaso nousee. On helppo hengittää, kommentoi nimimerkki noturi.

Kyselyn toiseksi suosituimmaksi vaihtoehdoksi nousi Kevät ei masenna minua –vaihtoehto, jonka puolelle kallistui lähes 35 prosenttia vastaajista. Nämä vastaajat löysivät keväästä yhtä lailla jotain hyvää kuin huonoakin.

- Ei masenna, mutta siitepöly kiusaa joinain vuosina pahastikin, nimimerkki Ellen pohti.

- Kevät on ihanaa aikaa, kevään kirjoitukset ei. Viime perjantaina urakka kyllä loppui, mutta vielä ei oikein pysty mudan tuoksusta ja lämpimistä auringonsäteistä nauttimaan.. Ehkäpä viimeistään sitten kun ensimmäiset leskenlehdet ilmestyvät, nimimerkki abina kertoi kevään koettelemuksista.

Vähiten kannatusta sai Kevät masentaa minua – vaihtoehto, joka keräsi noin 16 prosenttia kaikista annetuista äänistä. Keväällä luonto on paljas, niin myös monen vastaajan mieli, varsinkin jos asiat eivät ole yhtään paremmin kuin esimerkiksi viime keväänä.

- Kaikki paljastuu... likaiset ikkunat tupakantumpit, kertyneet kilot, ryppyyntynyt naamavärkki, kellastuneet hampaat, nimimerkki riittääkö kirjoitti.

- Kaikki pölyt kotona näkyy. Koti näyttää kulahtaneelta, samoin minä. Vaatekaappi kaipaisi uutta sisältöä, mutta on vastenmielistä mennä vaatekauppaan kun vatsamakkarat ovat taas lisääntyneet jne, Petjuska 888 totesi.

Radio Helmi -sivuston kyselystä tehdään viikoittain juttu ja kyselyn aihetta pohdiskellaan myös Radio Novassa Tyttöjen kesken -ohjelmasarjassa.

Tyttöjen kesken -ohjelmasarjassa kuullaan rehellistä puhetta liittyen miehiin, naisiin, parisuhteeseen, sinkkuuteen, elämän erikoisiin tilanteisiin ja sattumuksiin. Milla ja Minna pistävät itsensä likoon ja asiat järjestykseen mitään kaunistelematta ja salaamatta.Voit kuunnella ohjelmaa Radio Novalta La klo 13:20 ja Su klo 14:10.

Koonti: MTV3-Helmi
Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.