Mainos

Kevan hallituksen jäsen arvostelee lynkkausmielialaa

Kuntien eläkevakuutuksen hallituksen jäsen Sallamaari Muhonen pitää toimitusjohtaja Merja Ailuksen työsuhde-eduista käytävää keskustelua vastenmielisenä.

Muhosen mielestä lynkkausmieliala on päässyt valloilleen. Hän katsoo, että olennaista olisi nyt palauttaa luottamus Kevaan ja varmistaa, että hankintamenettelyt toimivat asianmukaisella tavalla. Hankintamenettelyn virheiden vakavuutta ei ole selvitetty.

"Kyllä kai tässä yksi jos toinen tarkastelija näkee, että lynkkaamisen kiima on ollut ylimitoitettua." 


– Vastaavaa ennakkotapausta ei ole, että se olisi rikollista tai edes verottajan mielestä väärin tehty, Muhonen huomautti.

Kevan edellinen hallitus perkasi yhtiön johdon luontaisetuja. Silloin päätettiin, että edut kuuluvat kokonaispalkkaan, että lisäeläkkeitä ei hankita ja että Kevan johto ei ota vastaan hallituspaikkoja.

Työsuhde-etujen yksityiskohtia edellinen hallitus ei käynyt läpi, Muhonen sanoi. Hänen mielestään Kevan hallituksella on tärkeämpääkin tehtävää kuin miettiä, onko autossa nahkaratti vai ei.

– Sen voi jättää omaan arvoonsa, jos joku on sitä mieltä, että naisella ei saa olla avoautoa. Kyllä kai tässä yksi jos toinen tarkastelija näkee, että lynkkaamisen kiima on ollut ylimitoitettua.

Muhonen toimi aiemmin ministeri Heidi Hautalan (vihr.) virkamiessihteerinä.

 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja