Kevään trendiväri valloittaa kodin

Älä turhaan pelkää pikkutyttöjen suosikkiväriä, sillä se ei tee kodistasi prinsessalinnaa - jos et sitten välttämättä sitä halua!

Pikakatsaus kevään kodintekstiilivalikoimiin kertoo, että pikkutyttöjen suosikkiväri paistattelee tänä keväänä parrasvaloissa. Se varmasti sopii monelle, sillä hento vaaleanpunainen raikastaa kodin ilmeen, tuoden sisälle lupauksen keväästä.

Valitse vaaleanpunaisesta hento, siniseen taittava sävy ja yhdistä se sinisen, helmenharmaan tai tummanharmaan kanssa. Se raikastaa ja rauhoittaa tilaa ilman vahvaa värikontrastia.

Mikäli taasen pidät räiskyvistä väreistä, yhdistä neonpinkkiä keltaisen ja tumman turkoosin sävyihin.

Lähes jokaisella valmistajalla on omat vaaleanpunaiset kodintekstiilinsä tälle keväälle, joten valinnanvaraa riittää. Etenkin hento vaaleanpunainen ja vahva neonpinkki ovat suosiossa, joten miksi et leikittelisi niiden eri sävyeroilla?

Esimerkiksi kanervanpunaiset koristetyynyt räiskyvämmän sävyiseen kynttiläkokoelmaan yhdistettynä rytmittää tilaa, kun sama värimaailma toistuu pieninä pisteinä ympäri huonetta.

Tai miksi et yhdistelisi kevään trendejä toisiinsa? Graafinen musta-valkoisuus saa lisävoimaa vaaleanpunaisesta, jolloin yhdistelmä sopii karskimmankin miehen kotiin. Vahvaa yleisvaikutelmaa voit pehmentää harmaan eri sävyillä.

Kuvat: Finlayson/ Hemtex/ Designers Guild/ H&M Home

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja