Mainos

Kevään kuumimmat kynsitrendit

"Pitkät kynnet ovat naisten suosiossa", kynsikouluttaja ja turkulaisen kynsistudion omistaja Hanna Sokajärvi kertoo. Tämän kevään trendi, lyhyet kynnet, ei näy kynsienpidennysten ottajien keskuudessa.

Vuodenaika vaikuttaa selkeästi kynsitrendeihin: kun syksyn tullen siirrytään tummiin sävyihin, keväällä kynsiin valitaan raikkaita värejä. Nyt naiset satsaavat hempeisiin pastelliväreihin, esimerkiksi pinkkiin, vaaleaan turkoosiin, keltaiseen ja vihreään.

Kynsitrendit tulevat Suomeen maailmalta, eritoten Aasiasta, Venäjältä ja Amerikasta. Yleensä trendit saapuvat kynsistudioihin kouluttajien mukana, jotka esittelevät kuumimmat trendit asiakkaille. Trendit saavat Suomessa hyvän vastaanoton, onhan kynsien laittaminen tällä hetkellä muutenkin kovassa huudossa.

Vain käytännöllisyys voi estää joidenkin trendien läpi menemisen. Esimerkiksi tällä hetkellä trendikkään stilettimuodon sijaan kynsiin voidaan hakea mantelimuotoa. Sokajärvi tosin muistuttaa, että tällä hetkellä muuten niin trendikkäät lyhyet kynnet eivät ole kynsistudion asiakkaiden suosiossa.

Onneksi luonnollisuus on, räväkän stilettimuodon rinnalla, myös muodissa. Hyvin luonnolliset kynnet mattapinnalla tai perinteinen ranskalainen manikyyri ovat naisten suosiossa. Jotkut haluavat kynsiinsä lyhyet tylpät kynsipedit.

– Myös neliön muoto on edelleen muodissa. Tämän lisäksi halutaan ovaalin ja neliön välimuotoa, "squovalia", Sokajärvi selittää.

Tulevaisuuden juttuna Sokajärvi pitää kynsiin tehtävää akryylimaalausta, jossa kynnen päälle tehdään näyttäviä ja taidokkaita maalauksia. Kynsi voi olla kuin kolmiulotteinen taideteos, kun kynnen pintaan maalataan huikeita taidonnäytteitä.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.