Kevään ja kesän trendivärit hehkuvat neonsävyissä

Unohda tylsä ja tuikitavallinen musta-valkea -sisustustyyli. Tänä keväänä ja kesänä värit saavat hehkua ja loistaa! Vuoden 2011 trendisävyillä loihdit kodistasi aikuisten oman leikkihuoneen täynnä villiä virtaa ja iloista mieltä.

Tämä kevät ja kesä on täynnä lapsenmielisyyttä, hulluttelua ja villiä vapautta – ainakin, jos vilkaisee sisustuksen trendivärejä.

Väripaletista löytyvätkin muun muassa kirkas violetti, pinkki, murrettu keltainen ja oranssi, limenvihreä, taivaansininen ja upea kirkkaanpunainen.

Ensi katsomalta neonvärien hehku saattaa vaikuttaa liiankin lapsenmieliseltä, mutta kirkkaan energisiä sävyjä ei kannata teilata saman tien. Vinkeät ja kirkkaat sävyt luovat kotiin hulvatonta tunnelmaa, jonka piristävää voimaa ei voi kieltää.

Loihdi aikuisten oma leikkihuone

Kirkkaan neonterävien sävyjen hyviin puoliin voi lukea pirteyden lisäksi myös sen, että ne onnistuvat muuttamaan vanhat ja traditionaalisemmat sisustuselementit moderneiksi yksityiskohdiksi. Näin kotisi näyttää kevään ja kesän kunniaksi entistä uudistuneemmalta.

Varmaa on myös se, että huima väripaletti sopii niin lapsille kuin aikuisille. Kirkkaiden sävyjen käyttöä onkin turha rajoittaa vain lastenhuoneen puolelle.

Pinkkiä, lilaa, keltaista, limenvihreää ja taivaansinistä rohkeasti sekoittamalla kodista saa loihdittua äkkiä aikuisten oman leikkihuoneen, jossa mieli on vapaa ja tunnelma optimistinen.

Kirkkaiden värien käyttö kodissasi saa myös valon näyttämään erilaiselta. Koska valo ei "uppoa" sameisiin sävyihin, ikkunasta sisään tulviva kevätaurinko pääsee todella oikeuksiinsa leikkiessään neonsävyisillä tekstiileillä ja pinnoilla. Neonterävien värien ja valon leikki saa aikaan ihanasti hehkuvia ja läpikuultavia sävyjä.

Kaiken ei tarvitse olla överiä

Jos kodin kuorruttaminen kirkkailla sävyillä epäilyttää, kannattaa pitää mielessä, ettei kaikkia pintoja tarvitse värittää neontussien viitoittamalla tiellä.

Pirtsakat trendivärit voivat näkyä siellä täällä sisustuksen keskellä vaikkapa koristetyynyinä, mattona, verhoina ja muina pienempinä sisustuselementteinä. Jos sisustustyyli on muuten maltillinen, pelkkä tavallisen ruskean sohvan vaihtaminen lilaan versioon tuo kotiisi aivan uuden vivahteen.

Jos kodin sisustuksen muuttaminen leikillisempään suuntaan kuitenkin kiinnostaa, voi muutostyön viedä astetta pidemmälle valitsemalla leikkihuoneteemaan sopivia kevään ja kesän trendimateriaaleja.

Yhdistämällä kirkkaat sävyt markiisi- ja purjekankaisiin, pörheään tekoturkikseen, kiiltävään muoviin ja akryyliin, voi olla varma, että kevät ja kesä lähtevät liikkeelle virkeissä tunnelmissa.

(MTV3)
Lähde: www.trends.fi
Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja