Mainos

Keväällä koti sisustetaan pirtein värein!

Kevään kauneimmissa kattauksissa yhdistyvät rauhalliset neutraalit sävyt sekä sesongin pirteät tehostesävyt. Kodintekstiileissä kuosit huokuvat kevään tunnelmaa.

Finlaysonin kevään ja kesän 2009 sesonkimallisto jakautuu ilmastovyöhykkeiden mukaan kolmeen eri värimaailmaan. Raikas vihreä kulkee läpi malliston yhdistyen kauniisti erilaisiin kattauskokonaisuuksiin.

Vihreänturkoosia kevättalveen

Alkutalven neutraali ja viileä värimaailma luo kotiin herkän ja harmonisen tunnelman. Jää ja lumi hohtavat tekstiileissä helmiäisenä valon ja varjojen elävöittäessä pintoja. Talven huurteinen sesonkiväri vihreänturkoosi sointuu kauniisti vakiomalliston väreihin. Kattaustuotteissa voi yhdistellä taianomaista Kolibri-kuosia ja pintamaista Kaari-kuosia.

Anu Kanervon Kolibri-kuosin lintujen siivet saavat helmiäisestä kauniin vivahteen. Anna Huhdan Kaari-kuosi ja Jarkko Kallion Ruoko-sarjan kattaustuottet viimeistelevät tyylikkään kattauksen.

Välimeren väriloistoa kevääseen

Keväällä valo ja lämpö herättelevät luonnon vehreyteen. Välimeren sitruspuiden vihreä ja keltainen tuovat talven jälkeen sisustukseen kaivattua piristystä. Värien keväinen sini-vihreä tunnelma vie ajatukset aina Amazonille asti.

Kesäsängyssä hehkuu tropiikki

Trooppisen kesän intensiiviset, mutta samalla herkät värit hehkuvat aistillisena pinkkinä, oranssina ja keltaisena. Kirkasta värimaailmaa pehmentävät neutraali beige ja vaaleanpunainen.

Tropiikin helteiset värit ja kuosit löytyvät myös vuodevaatteista. Kesäyön uneen saa tuudittautua seeprojen halauksessa!

Kuvat ja teksti: Finlayson

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.