Vaalit

Näin äänet jakautuvat – tästä pääset kuntavaalien tulospalveluun!

Vaalitulospalveluun

Keskustaväki unelmoi piikkipaikasta hittimusiikin tahdissa

Keskustan vaalivalvojaisissa pauhaa Pave Maijasen Pidä huolta ja tunnelma alkaa tiivistyä. Pääministeri Juha Sipilä ja perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula kävivät jo hyvissä ajoin paikalla valmistautumassa illan tv-haastatteluihin.

Hotelli Vaakunan kymmenennen kerroksen ravintolan ikkunasta aukeaa näkymät yli Helsingin pilvisen ydinkeskustan. Ravintola Loisteenkaarteen nurkassa odottaa paahtopaisti- ja kanapäällysteisiä leipiä ja viiniä. Varapuheenjohtajat Katri Kulmuni ja Antti Kurvinen aloittavat illan puheella.

– Eikö me siitä lähdetä, että piikkipaikkaa lähdetään hakemaan. Eikö vaan, Kulmuni innostaa joukkoa ja saa kovat suosionosoitukset.

Kurvinen lupaa, että ääni keskustalle on ääni huolenpidon ja turvallisen yhteiskunnan puolesta.

Kaksikon on tarkoitus olla äänessä myös myöhemmin illalla, ainakin puoli kymmenen aikaan, kun he pitävät "tsemppijuonnon" ennen Ylen ennusteen tuloa.

MTV.fi seuraa netissä vaalien tuloslaskentaa, ehdokkaiden läpimenoa ja kiinnostavimpia ilmiöitä reaaliaikaisesti.

MTV Uutiset seuraa vaali-iltaa nettilivessä mtv.fi-sivustolla sekä katsomo.fi-palvelussa alkaen kello 19.55. MTV3-kanavalla vaalitulosta puidaan alkaen kello 21.05, ja tätäkin lähetystä voi seurata netistä tai katsomosta.

Seuraa oman kuntasi ja ehdokkaasi tilannetta oikeusministeriön vaalit.fi-palvelusta

Lue myös:

    Uusimmat