Mainos

Keskustassa suivaannuttiin Ylen poliittisiin viihdeohjelmiin

Keskustan pää-äänenkannattaja Suomenmaa kirjoittaa pääkirjoituksessaan, että Ylen poliittisten viihdeohjelmien pääjuonteeksi on muodostunut poliittisen keskustan suohon jauhaminen.

Keskustassa on kyllästytty puolueen saamaan käsittelyyn Yleisradion viihdeohjelmissa.

Puolueen pää-äänenkannattaja Suomenmaa katsoo tänään pääkirjoituksessaan, että Itse Valtiaiden ja Uutisvuodon pääjuonteeksi on jo kauan sitten muodostunut poliittisen keskustan jauhaminen suohon.

Suomenmaan mukaan ohjelmat kauppaavat lauantai-iltaisin parhaaseen katseluaikaan systemaattisesti ja viihteen varjolla johdonmukaisia ja vakioituja asenteita katsojille.

- Tällaisten keinojen ei pitäisi kuulua Yleisradion toiminta-arsenaaliin. Tai jos ne kuuluvat, keskustan on syytä tarkistaa kiireimmän kaupalla suhtautumistaan Yleisradioon ja myös sen rahoituksen tukemiseen.

Muita poliittisia liikkeitä nälvitään lehden mukaan kummassakin ohjelmassa juuri sen verran, että "keskustalaisten jokalauantainen paha olo voidaan leimata herkkänahkaisuudesta johtuvaksi".

Keskustan pää-äänenkannattaja huomauttaa edelleen Yleisradion ulkopuolella tuotettujen viihdeohjelmien taustajoukkojen poliittisista kytköksistä.

-Yleisradion puolesta vastuu näistä ohjelmista kuuluu ohjelmajohtaja Riitta Pihlajamäelle. Mutta näillä asioillahan ei ole tietenkään mitään tekemistä mainittujen ohjelmien sisällön kanssa, Suomenmaa vinoilee.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.