Mainos

Keskustanaiset esittävät Terttu Savolaista puoluesihteeriksi

Keskustan naisjärjestö aikoo esittää puolueen uudeksi puoluesihteeriksi eduskuntaryhmän sosiaali- ja kunnallisasiainsihteeri Terttu Savolaista.

Keskustanaiset pitävät tärkeänä, että kesäkuun puoluekokouksella on valinnanvaihtoehtoja koko puoluejohdon osalta. Hämeenlinnassa pidettävässä puoluekokouksessa valitaan keskustan puheenjohtaja, varapuheenjohtajat sekä puoluesihteeri.

Savolaisen valintaa puoltaa keskustanaisten mukaan mm. se, että eduskuntavaaleissa nousevat keskeisiksi kysymyksiksi terveyspalvelut ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus. Savolaisella on hyvä tuntuma siitä, mikä on suomalainen todellisuus näiltä osin, lauantaina koolla ollut keskustanaisten hallitus perustelee. Hänen katsotaan myös tuntevan hyvin koko Suomen.

Savolainen on ennen eduskuntaryhmän palvelukseen siirtymistä työskennellyt keskustan puoluetoimistossa 14 vuotta kunnallissihteerinä sekä järjestöpäällikkönä. Helsingin kunnallispolitiikassa Savolainen on Helsingin kaupunginvaltuuston I varavaltuutettu ja keskustan valtuustoryhmän sihteeri.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.