Mainos

Keskustan varapuheenjohtaja haukkuu puolueensa pysähtyneeksi

Keskustan varapuheenjohtaja Tuomo Puumala arvostelee ankarasti puoluettaan pysähtyneisyydestä ja harvainvaltaisesta toimintakulttuurista.

Puumala ilmoitti tänään Korpilahdella keskustavaikuttajien Elokoulussa, ettei enää aio jatkaa keskustanuorten puheenjohtajana vaan tekee lokakuun liittokokouksessa tilaa uusille kasvoille. Hän näki puolueen toiminnassa vaarallista pysähtyneisyyttä ja juoksemista markkinavoimien perässä.

Alkiolaisuus takaisin

Puumalan mielestä nyt on viimeiset hetket valita, minkä lipun alla keskustalaiset seisovat. Viimeistään taantuman aikana ja sen laskuja maksettaessa puolueiden erot tulevat esille, Puumalainen katsoo.

- Kun jopa kokoomus on myöntänyt, että pääomaveron korottaminen on tarpeen, täytyy meidän palata alkiolaisen viestin ytimeen. Nyt tarvitaan edistyksen lippu heilumaan esimerkiksi tasapuolisemman tulonjaon ja oikeudenmukaisemman mediamaksun puolesta, Puumala ravisteli.

Puumala ilmoitti aiemmin viikolla kannattavansa Yleisradion rahoittamista valtion budjetista.

Puumala, 27, valittiin keskustan puheenjohtajistoon kesällä 2008 Joensuun puoluekokouksessa. Kokkolalaista on ounasteltu yhdeksi niistä nimistä, jotka tavoittelevat puolueen puheenjohtajuutta ensi kesänä Lahdessa pidettävässä puoluekokouksessa.

Katso Raimo Pitkäsen juttu (Kymmenen uutiset 13.9.2009)

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.