Mainos

Keskustan puheenjohtaja Sipilä: Nöyrimmät kiitokset

Keskustan tuore puheenjohtaja Juha Sipilä on antanut äänestäjilleen nöyrimmät kiitokset. Sipilän tärkein tavoite puheenjohtajana on se, että keskustasta tulee yhtenäinen puolue.

– Hyvät ystävät. Tärkein tavoite on se, kun huomenna lähdemme täältä kotia, niin koemme olevamme yksi yhtenäinen joukkue, yksi keskustalainen joukkue. Pyrin nöyrimmästi olemaan teidän luottamuksenne arvoinen, Sipilä kertoi.

Sipilä voitti toisella kierroksella Tuomo Puumalan. Sipilä jakoi kiitoksia myös kilpakumppaneilleen ja vaimolleen tuesta. Sipilä toivoo, että puheenjohtajapestin hävinnyt Paavo Väyrynen olisi yhä aktiivisesti keskustan käytettävissä.

– Paavo. Toivottavasti saan sinut ja kannattajasi mukaan. Kunniapuheenjohtajana näen sinulla tärkeän roolin puolueessa. Toivon, että voimme hyödyntää sinua ulko- ja turvallisuuspolitiikassa. Voisit meitä nuorempia siinä opettaa, Sipilä puhui.

Sekä Puumala että Väyrynen lupasivat tukea uutta puheenjohtajaa. Väyrynen liikuttui selvästi pitäessään puhetta äänestyksen jälkeen.

Omasta jatkostaan Väyrynen pysyi vaiti.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.