Mainos

Keskustan Korhonen varoittaa porvariyhteistyöstä

Keskustan puoluesihteerin mukaan nykyiset puheet porvariyhteistyöstä muistuttavat 1980-luvusta, jolloin keskusta jäi puheista huolimatta SDP:n ja kokoomuksen yhteishallituksen ulkopuolelle.

Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen varoittaa puoluettaan porvariyhteistyöstä. Hän viittaa keskustassa ja kokoomuksessa viriteltyyn keskusteluun mahdollisesta porvarihallituksesta.

Aamulehden ja Turun Sanomien haastatteleman Korhosen mielestä nykyinen keskustelu muistuttaa 1980-luvun lopun pyrkimyksistä koota porvarihallitus, mikä lopulta johti sosiaalidemokraattien ja kokoomuksen yhteishallitukseen ja keskustan joutumiseen oppositioon.

Korhosen mielestä ensi vuonna sama on mahdollista, vaikka presidentillä ei olekaan suurta roolia hallituksen muodostamisessa. Puoluesihteeri muistuttaa, että tälläkin hetkellä pääministerinä on henkilö, joka ei ollut pääministeriehdokas.

Korhonen arvelee, että keskustan ja kokoomuksen kuhertelu vähenee syksyllä. Sen sijaan hän uskoo, että hallituspuolueet joutuvat vaalien alla puolustamaan hallituksen politiikkaa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.