Mainos

Keskustan jäsenkorttisekoilu kuumentaa tunteita netissä

Keskustan jäsenkorttisekoilu kuumentaa tunteita netissä. Pyytämättä puolueen jäsenkortin saaneet ihmiset jakavat hämmennystään useilla keskustelupalstoilla, ja puolueesta eroamista helpotetaan uudella nettisivulla.

Myös useisiin tiedotusvälineisiin on tullut yhteydenottoja ihmisiltä, jotka ovat saaneet postissa keskustan jäsenkortin, vaikka eivät ole hakeneet jäsenyyttä tai kuulu puolueeseen. Tämän on uskottu johtuvan siitä, että keskusta liittää jäsenikseen kokonaisia perheitä.

- Jos joillekin tämänikäisille ihmisille lähettää mitä tahansa, niin ne voivat ottaa sen kiltisti vastaan. Laittavat kaappiin viestin ja kiltisti maksavat maksutkin. Tuli siis mieleen, että jos tämä on jäsenhankintakampanja. Kokeillaan, että olenko minä niin tyhmä, pohti Aamulehden haastattelema eläkeläisrouva, joka ei ole mielestään koskaan ollut missään tekemisissä keskustan kanssa.

Keskustan mukaan käytetyt osoitteet ovat piirijärjestöjen jäsenrekistereistä. Puolueen verkkosivuilla pahoitellaan mahdollista virhettä ja kehotetaan ottamaan tarvittaessa yhteyttä jäsenpalveluun. Ylen mukaan keskusta on saanut jäsenkorteista satoja yhteydenottoja.

Samaan aikaan Eroakeskustasta.fi-nimiseen palveluun on koottu puhelinnumeroita keskustan jäsenpalveluun ja eri toimistoihin.

Keskustalla on noin 170 000 jäsentä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.