Mainos

Keskusta ei hyväksy hallituksen rahapelikaavailuja

Oppositiopuolue keskusta ei hyväksy hallituksen kaavailuja Veikkauksen, Raha-automaattiyhdistyksen ja Fintoton yhdistämisestä.

Puolueen mukaan nykyinen kolmen yhtiön järjestelmä on ollut toimiva, ja kullakin peliyhtiöllä on omat asiakkaansa. Suomalaisen rahapelijärjestelmän tulevaisuuden linjaaminen kuuluu sen mukaan hallitusneuvotteluihin.

Sisäministeri Päivi Räsänen (kd.) kertoi eilen, että hallitus selvittää asiaa. Talouspoliittisen ministerivaliokunnan on tarkoitus linjata asiaa myöhemmin.

Keskusta arvostelee sitä, että hallitus alkaa valmistella perustavanlaatuista uudistusta näin lähellä eduskuntavaaleja ja ohi hallitusohjelman. Valmistelu pitäisi sen mielestä tehdä avoimesti ja edunsaajia kuulla tasapuolisesti.

Keskustan kansanedustajat, RAY:n hallituksen jäsen Anu Vehviläinen, Suomen Hippoksen puheenjohtaja Mika Lintilä sekä Veikkauksen hallintoneuvoston jäsenet Sirkka-Liisa Anttila ja Jari Leppä kirjoittavat, että EU on juuri todennut Suomen rahapelimonopolin hyväksi ja tästäkään syystä yhdistämistä ei tarvita.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.