Mainos

Keskon tililtä katosi lähes kolme miljoonaa Latviassa

Maatalouskeskon latvialaisen tytäryhtiön Kesko Agro Latvian pankkitililtä on tehty lähes kolmen miljoonan euron verran luvattomia varainsiirtoja, Kesko kertoi perjantaina. Luvatta siirretyistä varoista noin 1,3 miljoonaa on pankin hallussa, loput 1,6 miljoonaa yhä kateissa.

Kesko


Latvian poliisi tutkii asiaa, minkä lisäksi Kesko on aloittanut myös omat tutkimuksensa. Johtaja Juhani Järvi Keskosta kertoo, että varojen katoaminen paljastui jo jonkin aikaa sitten. Tapauksen poikkeuksellisuuden vuoksi siitä päätettiin nyt kertoa myös pörssitiedotteella.

Johtaja Juhani Järven mukaan asian selvittely on vielä alkuvaiheessa, ja toistaiseksi on ennenaikaista sanoa, epäilläänkö väärinkäytöksestä jotakuta Kesko Agro Latvian omaa työntekijää.

Varojen siirto tapahtui yhden yön aikana. Maatalous- ja konekauppaa harjoittavan Kesko Agro Latvian liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa. Se on toiminut nyt runsaat kaksi vuotta. Henkilöstö on pääsääntöisesti paikallista. Kyseessä oleva pankkitili on Latvijas Unibankassa, joka on Skandinaviska Enskilda Bankenin tytäryhtiö.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.