Mainos

Kesko tuo postipalvelut lähikauppoihin

Kesko uusii kaikki 457 lähikauppansa lattiasta kattoon.Yhtiön mukaan kyseessä on kaikkien aikojen suurin kauppojen uudistusoperaatio Suomessa.

K-marketteihin tulee uudistuksen myötä muun muassa postipalveluja, eikä veikkaajiakaan ole unohdettu. Keskon tavoitteena on luoda paikallisesta K-kauppiaasta entistä näkyvämpi hahmo, joka ottaa huomioon paikalliset tarpeet.

Ruokapuolella painopistealueiksi korotetaan tuore leipä, valmisruuat sekä hedelmät ja vihannekset. Kesko lupaa, että paikallisten leipomoiden leivät ovat K-marketeissa saatavilla laajasti.

Lähikauppoina toimivat K-marketit ovat selvästi pienempiä kuin supermarketit. Vähittäiskaupassa suunta on ollut viime vuosina se, että myynti on kasvanut sekä Citymarketien kaltaisissa suurmyymälöissä että lähikaupoissa. Keskikokoisilla on ollut vaikeampaa.

-Asiakkaat arvostavat selvästi lähikaupan palveluita. Tämä käy ilmi K-market-ketjun kahden viime vuoden myynninkehitysluvuista, jotkaovat olleet yli kymmenen prosenttia, arvioi Ruokakeskon toimitusjohtaja Terho Kalliokoski.

Uudistettuja K-marketteja kokeiltiin jo viime vuoden puolella. Kaikkien kauppojen on määrä uudistua ensi vuoden loppuun mennessä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.