Mainos

Kesko avasi Cassa-halpahintamyymälät

Myymälät ovat testivastaisku etenkin saksalaiselle Lidl-ketjulle. Satunnaisen hintavertailun mukaan Cassat pystyivät monissa tuotteissa painamaan hintansa jopa Lidlin alapuolelle.

Kempeleen Lidl myi tänään keskiolutta halvimmillaan 2,41 eurolla litra. Muutaman kymmenen kilometrin päässä Keskon upouusi Cassa Haukiputaalla tarjosi olutta jopa alle kahden euron litrahintaan.

"Haluamme tietysti kilpailla Lidlin kanssa hyvin tasapäisesti, mutta kun meillä on muitakin kilpailijoita, niin tätä ä hintatasoa on vaikea verrata toisiin", sanoo Ruokakesko Oy:n toimitusjohtaja Kalervo Haapaniemi.

MTV:n uutiset valitsi satunnaisesti 12 tuotetta. Niistä viisi oli halvempia Lidlissä ja seitsemän Cassassa. Oluen lisäksi Cassa myi halvemmalla muun muassa appelsiineja, voita ja munia. Lidlissä olivat huokeampia esimerkiksi jauhelihat, banaanit ja kuohukerma. Kevytmaito irtosi halvemmalla Lidlistä, mutta rasvaton Cassasta.

Cassat ovat testikauppoja. Tänään avatun neljän myymälän lisäksi kevään kuluessa avataan viisi lisää. Cassojen tuotevalikoima painottuu elintarvikkeisiin, mutta Lidlin tapaan myynnissä on myös esimerkiksi kodinkoneita ja tekstiilejä.

(MTV3)

(Talousuutiset 19.02.2004)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.