Mainos

Keskinen: Ei enää jatkoille kenen tahansa kanssa

Kyläkauppias Vesa Keskinen sanoo, että hänellä on terve suhde nuoriin naisiin. Raiskausepäily ja koko poliisin tutkinta ovat tehneet hänestä aikaisempaa varovaisemman.

Kyläkauppias Vesa Keskinen kuuli tänään poliisin päätöksestä viedä raiskausepäily syyteharkintaan.

- En odottanut tällaista ratkaisua, mutta tähän poliisi on päätynyt ja minuun on tähän tyytyminen, Keskinen sanoi MTV:n haastattelussa.

Tutkintaa johtavan Seinäjoen poliisin rikoskomisario Jyrki Haapalan mukaan poliisin suorittamassa esitutkinnassa osapuolten kertomukset toukokuun tapahtumista ovat ristiriitaiset. Haapala piti oikeana jutun siirtämistä syyttäjän harkittavaksi.

Keskinen ei moiti poliisin tutkintaa. Hän uskoo kuitenkin, että julkisuuden paine on vaikuttanut siihen, että juttu siirtyy syyttäjälle tällaisenaan.

Vesa Keskinen on vaatinut poliisin esitutkintamateriaalia julkiseksi.

- Toivon, että kaikki saisivat lukea esitukinta-aineiston ja tehdä omat tulkintansa. On käsittämätöntä, että tällaista voi tapahtua.

- Itse olen ollut lirissä kolme ja puoli kuukautta, en toivoisi tätä vihamiehellekään.

- Näin miessukupuolen edustajana tunnen, että jatkossa kaikkien olisi järkevintä teettää lakimiehillä ensin paperit ennen kuin suostuu sukupuoliyhteyteen. Mies on suojaton naisen edessä, Keskinen tilittää.

18-vuotias nainen teki yhdessä vanhempiensa kanssa rikosilmoituksen toukokuisen yön tapahtumista Keskisen kartanolla. Nainen oli viettänyt iltaa kyläkauppiaan kartanossa vanhemman sisarensa kanssa.

Nainen katsoo, että Keskinen raiskasi hänet. Keskinen myöntää olleensa naisen kanssa sukupuoliyhdynnässä, mutta hänen mukaansa asiat etenivät yhteistuumin.

Keskinen sanoo, ettei sittemmin ole ollut vastapuoleen yhteydessä.

- Toinen siskoksista on ollut muutamalla epämiellyttävällä tekstiviestillä yhteydessä, en ole alentunut kommentoimaan tai vastaamaan millään tavalla.

Keskinen vakuuttaa syyttömyyttään ja sanoo puolustavansa itseään loppuun saakka. Hän sanoo kuitenkin poliisitutkinnan tehneen hänestä varovaisemman.

- Kyllä se on vaikuttanut. Ei enää meinaa uskaltaa vieraitten ihmisten kanssa jutella tai lähteä jatkoja viettämään.

- Minulla on kuitenkin terve, aikuisen ihmisen viriili suhde nuoriin naisiin, Keskinen vakuuttaa.

(MTV3-Johanna Sainio)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.