Mainos

Keski-ikäinen nainen riehui käsittämättömästi sairaalassa

Keski-ikäisen naisen riehuminen ihmetytti tänään Kainuun Keskussairaalan päivystyspoliklinikan vastaanottotiloissa. Nainen oli tullut vastaanotolle iltapäivällä ja alkanut riehumaan poliklinikan yleisötiloissa. Syytä naisen riehumiselle ei tiedetä.

Nainen oli muun muassa repinyt tilaan pystytetyn joulukuusen koristeita ja kaatanut kuusen lattialle Lisäksi nainen oli lyönyt nyrkillä vastaanottolasiin. Lasi ei kuitenkaan rikkoutunut iskusta.

Kun paikalla ollut vartija puuttui tilanteeseen, oli nainen yrittänyt lyödä ja potkaista vartijaa kuitenkaan osumatta häneen

Tämän jälkeen nainen oli mennyt henkilöautoon, jonka oli pysäköinyt päivystyspoliklinikan eteen. Nainen oli käynnistänyt auton ja ajanut sillä päivystyspoliklinikan tuulikaappiin. Vartija sai sammutettua auton tuulikaapissa kääntämällä virta-avaimesta.

Vartija oli saanut hallintaotteella naisen pois autosta. Nainen oli vastustanut toimenpidettä voimakkaasti. Hän oli myös potkinut vartijan avuksi tullutta sairaanhoitajaa.

Poliklinikan liukuovi rikkoutui tapauksen yhteydessä. Vastaanottotiloissa oli ollut muutama ihminen välikohtauksen sattuessa.

Alkoholilla ei ole osuutta tapahtumiin. Poliisi tutkii tapahtumaa muun muassa järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisena.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.