Mainos

Keski-Euroopassa myrskyää

Erilaisissa turmissa on kuollut ainakin 12 ihmistä eri puolilla Eurooppaa.

Myrsky ja kova lumentulo on tänään riepotellut suurta osaa keskisestä Euroopasta. Eilen alkaneen myrskyn aiheuttamissa onnettomuuksissa on kuollut eri maissa ainakin 12 ihmistä. Myrsky on katkonut teitä, vahingoittanut rakennuksia ja sotkenut liikennettä.

Puolassa kuolonuhreja on iltaan mennessä kirjattu yhdeksän. Heidän joukossaan oli tuulen voimasta kaatuneen traktorin alle jäänyt maanviljelijä ja kaksi palomiestä, jotka jäivät kaatuvien puiden alle. Saksassa liikenne on sekaisin lumipyryn takia ja autokolareita on sattunut paljon. Kuolonuhreja oli kaksi: jäiseltä tieltä suostuneen auton kuljettaja kuoli ja humalainen paleltui kuoliaaksi kotiinsa. Tshekissä mies on menehtynyt jäätyään kovan tuulen kaataman seinämän alle.

Myös Venäjän pääkaupungin Moskovan on yllättänyt kova lumentulo, joka on sotkenut tie- ja ilmaliikennettä. Useita lentovuoroja on jouduttu käännyttämään muualle. Yksi Tupolev-matkustajakone luisteli kiitotien sivuun laskeuduttuaan moskovalaiselle lentokentälle. Kukaan matkustajista ei loukkaantunut, uutistoimisto RIA-Novosti kertoi.

(MTV3-STT-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.