Mainos

Kesäyö Etelä-Pohjanmaalla: Tuntemattomia pahoinpideltiin rajusti

Etelä-Pohjanmaan poliisilla on ollut kiireinen yö. Poliisitiedotteesta paljastuu, että viranomaisia ovat työllistäneet niin pahoinpitelyt, rattijuopot kuin maastopalot.

Seinäjoella paikkakuntalainen keski-ikäinen mies joutui romanijoukon pahoinpitelemäksi eilen illalla. Miehet olivat pyytäneet tupakkaa, ja kieltävän vastauksen saatuaan he olivat pahoinpidelleet miehen. Vammat vaativat ensiavussa käyntiä. Poliisi ei tavoittanut joukkiota.

Tangokadulla vanhempi mies joutui puolitutun väkivaltaisen käsittelyn kohteeksi. Hän sai vammoja kasvoihinsa.

Samanlaiset vammat sai myös paikkakuntalainen mies Kauhajoella, kun tuntematon mies löi häntä useamman kerran kasvoihin.

Tuurissa paikkakuntalainen mies joutui tuntemattoman poikaporukan pahoinpitelemäksi. Mies oli kaadettu ja hänen päätään oli hakattu maahan. Mies sai myös vammoja kasvoihinsa murskekivellä lyömisestä. Poliisin mukaan pahoinpitelijöiden henkilöllisyys on selvillä.

Töysässä tuntematon miesporukka pahoinpiteli kaksi miestä ja naisen. Porukka oli alkanut haastaa riitaa, ja suukopu oli äitynyt lopulta pahoinpitelyksi. Miesten ja naisen vammat jäivät kuitenkin lieviksi.

Aamuyöllä Seinäjoen keskustassa olevassa pizzeriassa kahinoitiin. Virolainen mies oli käynyt käsiksi tuntemattomaksi jääneeseen asiakkaaseen. Kaksi paikkakuntalaista miestä oli mennyt tilanteesessa väliin, mutta virolaisen miehen kaverit olivat liittyneet mylläkkään. Toista apuun mennyttä miestä lyötiin muun muassa pullolla päähän. Poliisi selvittää tapahtumien kulkua.

Vauva selvisi ulosajosta vammoitta

Alajärvellä, Kauhavalla sekä Töysässä poliisi joutui tekemisiin useiden rattijuoppojen kanssa. Alajärvellä henkilöautoa kuljettanut nainen puhalsi 1,3 promillea, mopoa kuljettanut mies 1,8 promillea. Molemmat menettivät ajokorttinsa, ja asia käsitellään käräjäoikeudessa.

Kauhavalla henkilöautoa kuljettanut, valmiiksi ajokortiton mies puhalsi 1,8 promillea.

Töysässä ulkopaikkakuntalainen henkilöautoa ajanut nainen puhalsi 2, 05 promillea. Naisen ajolinjat olivat aiheuttaneet useita ilmoituksia hätäkeskukseen.

Aamuyöstä paikkakuntalainen nainen nukahti rattiin kantatie 67:lla Kauhajoella. Hän ajoi ulos tieltä pientareelle. Kuljettaja sekä matkustajana ollut mies loukkaantuivat ja heidän kuljetettiin ensiapuun. Kyydissä oli myös kahden kuukauden ikäinen vauva, joka säilyi ilman vammoja. Poliisin mukaan lapsi selvisi vammoitta, sillä hänet oli kiinnitetty autossa asianmukaisesti turvakaukaloon.

Kurikassa nuoret miehet unohtivat metsäpalovaroitukset ja sytyttivät nuotion Kettukalliolla. Nuotio jäi huonosti sammuttamatta. Tuli oli levinnyt noin puolen hehtaarin alueelle ennen kuin palokunta sai sen sammutettua.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.