Kesän päättyminen vaikuttaa seksielämääsi – lue miten!

Kesän päättyminen saattaa vaikuttaa seksielämääsi tavoin, joita et ole tullut ajatelleeksi.

Vaikuttaa siltä, että syyssäiden ilmaantuessa ihmisten seksitottumuksissa saattaa tapahtua yllättäviä muutoksia. Ota selvää, miten kesän päättyminen voi vaikuttaa sinun seksielämääsi!

Lapset saavat alkunsa todennäköisimmin joulukuussa

Tutkimusten mukaan suurin osa lapsista saa alkunsa muulloin kuin kesällä. Amerikkalaisista lapsista keskimäärin 9 prosenttia saa alkunsa joulun juhlapyhien tienoilla.

Kesällä hedelmöittyminen on vaikeampaa?

Kaikista kuukausista vähiten lapsia saa alkunsa elokuussa. Kesäisen kuukauden aikana alkunsa saaneiden lapsien määrä saattaa selittyä sillä, että tutkijat ovat epäilleet kuumuuden olevan haitallista spermalle. Kesällä vaikuttaa siis olevan tavallista vaikeampaa saattaa lapsi alulleen. Lämpötilojen vaihtelu saattaa vaikuttaa negatiivisesti myös naisen hedelmällisyyteen.

Rakkautta ja seksiä kaivataan eniten joulupyhien alla

Googlesta etsitään eniten aikuisviihdettä ja tietoa seksistä sekä treffipalstoista joulupyhien alla. Vaikuttaa siis siltä, että talvella fyysistä kontaktia kaivataan entistä enemmän. Myös ennen kesää Googlen hakutilastojen mukaan etsitään erityisen paljon seksiin tai treffailuun liittyviä sivustoja.

Seksiä harrastetaan alkutalvesta erityisen paljon

Vuonna 2007 tehdyn tutkimuksen mukaan seksiä harrastetaan eniten joulun tienoolla ja ennen kesää. Tämä saattaa johtua siitä, että lomien aikaan usein rentoudutaan ja myös aikaa ja innostusta seksin harrastamiseen löytyy enemmän.

Talvi saa miehet innostumaan

Puolalaistutkimuksen mukaan naisvartalo kiihottaa miehiä enemmän talvella kuin kesällä. Tämän syyksi epäillään sitä, että kylmempinä vuodenaikoina naisvartalon ihaileminen on haastavampaa ja harvinaisempaa, kun naisilla on yllään enemmän vaatteita ja tämän vuoksi naisvartalo on juuri talvisin erityisen kiehtova miesten mielestä.

AVA

Lähde: Buzzfeed.com

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja