Mainos

Kesän alkajaiset ilman suuria vahinkoja

Nuoret juhlivat lauantaista loman alkua ilman isompia rähinöintejä ja onnettomuuksia suurimmissa kaupungeissa. Juhlat jatkuivat paikoin riehakkaana aamuneljään, ja väkeä oli sankoin joukoin liikkeellä.

Poliisi joutui kuljettamaan sairaalahoitoon jo ennen puolta yötä joitakin nuoria, joiden humala oli vaarallisen vahva. Remuaminen jäi monessa kaupungissa pieneen nujakointiin sekä pullojen rikkomiseen ja heittelyyn.

Helsingissä juhlinta oli poliisin arvion mukaan jo ennen puolta yötä rauhatonta ja monet nuoret erittäin humalassa. Vantaalla ja Espoossa alkuyön juhlinta oli riehakasta, mutta rähinöinti pysyi tappelunnujakoiden ja pullojenheittelyn tasolla. Kuopiossa oli nuoria liikkeellä poliisin arvion mukaan saman verran kuin vappuna. Yksi nuori oli saanut pullosta päähänsä ja sammuneita vietiin sairaalahoitoon.

Jyväskylässä selvittiin ilman suurempia vahingontekoja, mutta poliisi joutui korjaamaan kadulta avun tarpeessa olleita päihtyneitä. Myös Mikkelissä, Oulussa, Rovaniemellä, Turussa ja Tampereella vältyttiin vakavilta vahingoilta.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.