Kesä tuo kauppakeskuksiin 10 hupaisaa asiakastyyppiä – bongaatko itsesi?

2:32

Oletko kesän yllättämäksi joutunut hikoilija, vai sittenkin marjahastraaja? Lue hupaisa lista kauppakeskusten kesäasiakkaista!

Videolta vinkit ostoksille: Näistä merkeistä tunnistat vääränkokoiset rintaliivit!

Kauppakeskus Kaari listasi kesäasiakkaat, jotka kaupassa voi kohdata. Kuka heistä sinä olet?

1. Kesälomalainen: Askel on verkkainen ja nautiskeleva, katse utelias ja hymyilevä. Aika viipyilee kesälomalaisten ympärillä, ilmastointi tuo viileyden uudelle kesämekolle. Mahdollisesti kesälomamatkalla ja ensimmäistä kertaa kyseisessä kauppakeskuksessa. Harhailee ympäriinsä kuluttaen aikaa, jota nyt on – hyvästi, toimistohommat!

2. Viimehetken lomashoppailija: Kiireinen tahti, jossa havaittavissa pieni kireys. Lento tai autokyyti lähtee samana päivänä ja vielä pitäisi löytää hyttysmyrkky, aurinkorasva ja maitohappobakteerit.

3. Kesän yllättämä: Saapuu paikalle hikisenä pitkät housut jalassaan ja pyytää ohjeistusta shortsihyllylle.

4. Alenmetsästäjä: Silmissä kiiluva ja määrätietoinen, mutta etsivä katse. Päämääränä löytää parhaimmat tarjoukset ja tehdä hyviä hankintoja halvalla. Ostaa toppatakin heinäkuussa, jos sellainen alerekistä sattuu löytymään.

5. Grillaaja: Leppoisa ja rauhallinen askel vie nakkitiskille. Kasvissyönnin yleistyminen haastaa nämä tyypit myös vihannesosastolle. Pakkaa kärryynsä kolme säkkiä hiiliä tai uusia grillivälineitä.

6. Lahjanetsijä: Etsijä pälyilee ympärilleen hikikarpalo otsallaan etsien vinkkejä tai pyytäen myyjiltä apua. Päämääränä tietenkin löytää se täydellinen lahja tiettyyn hää- tai rippijuhlaan. Vertailee kahta maljakkoa toisiinsa puolikin tuntia.

7. Multasormet: Tämän tyypin tunnistaa multaisten sormien lisäksi yleensä kumisaappaista ja kesähatusta. Tulevat pitämään taukoa pihan kuopimisesta ja hankkivat samalla lisää istutettavia kasveja. Yksi osoittelee kukkia samalla, kun toinen raahaa kymmenen kilon multasäkkiä.

8. Isovanhempi vapaalla: Vanhempien ollessa vielä töissä isovanhemmat lapsenlapsineen tulevat viettämään kesäpäivää. Syövät mansikoita ja jäätelöä, vaikka äiti ehkä kielsi herkut ennen ruokaa. Kuka siitä välittää – nyt on kesä! 

9. Marjahamstraaja: Ostaa kaikki kesän tuoreet herkut kerralla. Pikkukippo ei riitä, vaan ostoskärryyn etsiytyy 15 kiloa puolukkaa. Tehkää tilaa, minä menen nyt pakastamaan!

10. Kesän välttelijä: Tulee kauppakeskukseen nauttimaan ilmastoinnista. Istuskelee penkillä vailla tarvetta käydä kaupassa.

Lähde: Kauppakeskus Kaari

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja