Mainos

Kerrostalon tulipalo jätti useita kodittomaksi Laitilassa

Laitilassa sijaitseva kaksikerroksinen kaupungin vuokrakerrostalo tuhoutui tulipalossa asumiskelvottomaksi.

Laitilassa Garpintie seitsemässä sijaitsevan kaksikerroksisen kaupungin vuokrakerrostalon tulipalo jätti ainakin kymmenet kodittomiksi Laitilassa myöhään illalla. Talon asukkaista kuusi vietiin terveyskeskukseen ja yksi Turun yliopistolliseen keskussairaalaan hoidettavaksi.

Laitilan palolaitokselta kerrottiin talon tuhoutuneen asumiskelvottomaksi ja parisenkymmentä asukasta on evakuoitu talosta. Laitilan kaupunki järjesteli talon asukkaille majoitusta yön aikana.

Talo kärsi mittavat savu- ja vesivahingot. Tulipalo sai alkunsa yhdestä ensimmäisen kerroksen asunnosta ja levisi talon ullakolle asti. Aineelliset vahingot ovat useita satoja tuhansia euroja.

Lähes kaikki palon syttyessä kotona olleista asukkaista pääsi ulos talosta omin voimin. Yhden liikuntarajoitteisen asukkaan pelasti palokunta.

Jälkisammutustöiden odotettiin kestävän jouluaattoaamuun asti. Kerrostalossa oli 30 huoneistoa, mutta kaikkien asuntojen asukkaat eivät olleet kotosalla palon syttyessä. Kaikissa huoneistoissa ei myöskään asuttu.

Hälytys tulipalosta tehtiin yhdentoista jälkeen aatonaattoiltana. Paikalle hälytettiin paloautoja viiden kunnan palolaitoksilta. Palon syttymissyystä ei ole tietoa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.