Mainos

Kerrostaloja tuhoutui Ranskassa ja Venäjällä

Jopa parikymmentä ihmistä on saanut surmansa kerrostalojen romahduksissa viime vuorokauden aikana. Ranskassa räjähti kerrostalo, Venäjällä talo romahti ilmeisesti perustusten pettäessä.

Voimakas räjähdys on tuhonut asuintalon Ranskan Dijonissa. Aamupäivällä raunioista oli löydetty kahden tytön ruumiit. Lisäksi kolme muuta ihmistä oli pelastettu hengissä. Raunioissa arveltiin olevan vielä 7-10 ihmistä. Syytä 1950-luvulla rakennetun rakennuksen romahduttaneelle räjähdykselle ei vielä tiedetä. Ensimmäisenä paikalle ehtineiden pelastusviranomaisten mukaan raunioiden läheisyydessä tuntui voimakas kaasun haju.

10 kuoli Venäjän taloromahduksessa

Etelä-Venäjällä eilen romahtaneesta talosta on löydetty 10 ihmisen ruumiit. Uhrien määrän ei uskota enää kasvavan. Poliisin mukaan onnettomuuden syy ei ole vielä varmuudella selvillä, mutta kyse ei kuitenkaan ollut pommi-iskusta. Alustavan arvion mukaan romahdus johtui todennäköisesti talon perustusten pettämisestä.

Eilen iltapäivällä Zernogradissa Etelä-Venäjällä tapahtuneessa onnettomuudessa romahti suuri osa nelikerroksisesta talosta. Kaikkiaan 12 asuntoa tuhoutui.

Maailmalla on viime aikoina sattunut useita tuhoisia kerrostalo-onnettomuuksia. Italian Foggiassa romahti talo pari viikkoa sitten ja Itävallassa räjähti perjantaina pienkerrostalo. Räjähdyksen aiheutti huolimattomasti korjattu kaasuvuoto.
(MTV3-STT-Reuters-AFP-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.